Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type int in element_children() (regel 6584 van /customers/0/9/2/gezondhondenvoer.be/httpd.www/includes/common.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /customers/0/9/2/gezondhondenvoer.be/httpd.www/includes/common.inc).

Bark Vers Voer

Bark dogfood biedt een verse, uitgebalanceerde voeding aan op basis van geheel natuurlijke ingrediënten die zeer nauwkeurig zijn samengesteld om een gezonde, complete maaltijd te vormen voor uw hond.

De hond behoort, net als zijn voorvader de wolf, tot de groep van vleeseters. Versvlees voeding zorgt ervoor dat de PH in de maag zuurder wordt en de productie van maagsappen toeneemt. Hierdoor worden schadelijke bacteriën sneller gedood. In de maag van de hond heerst een extreem zuur klimaat dat in staat is om vlees en zelfs botten te kunnen verteren. Bark dogfood heeft het dieet van de wilde carnivoor zo goed mogelijk benaderd en waar nodig geoptimaliseerd om specifieke klachten aan te pakken of te voorkomen. Honden die langere tijd Bark dogfood versvlees voeding eten, hebben een schoner gebit, produceren minder ontlasting en hebben een betere algehele gezondheid. U kunt uw hond vanaf nu een gezonde en smakelijke verse maaltijd geven zoals de natuur het zou aanbieden. Bark dogfood versvleesvoeding is geschikt voor volwassen, drachtige, zogende, jonge honden en pups.

Na productie wordt het vlees op zeer korte tijd diepgevroren tot -21°c. Hierdoor blijven de vitamine bewaart in de voeding. De rollen versvoer zijn per kilo verkrijgbaar.

vers voer

Gebruik:

Bij voorkeur ontdooien in de koelkast. Voor versneld ontdooien legt u de onaangebroken verpakking in een schone bak met koud water. Let op! Nooit in lauw of warm water! Na het ontdooien zijn de voedingen nog 3 dagen houdbaar mits in de koelkast bewaard.

 Te geven in 1 keer of in porties, al dan niet in combinatie van Bark dogfood brokken. Wanneer men uitsluitend versvoer geeft, ligt de dagelijkse portie vlees voor volwassen honden tussen de 20g en 30g per kilogram lichaamsgewicht. Versvoer kan ook als eetstimulans gebruikt worden wanneer uw hond een moeilijke eter is. Een beetje versvoer en dan de Bark Dogfood brokken erbij geeft een totale en gevarieerde maaltijd. 

Gemakkelijk in een frigo-box met ijselementen te vervoeren voor meerder uren ( eigen ervaring = tot nu toe 12h)